Kontek Lön Rapporter

Detta är en livesänd digital tvådagarsutbildning med fokus på lönesystemets rapporter. Utbildningen riktar sig till dig som arbetar med lön, HR, ekonomi, ja till alla som kan ha behov av att hämta information från lönesystemet. Vi går igenom en del av de färdiga rapporter som finns t ex Övertidsjournal, Frånvarostatistik och rapporter du kan skapa i samband med årsrutinerna. Dag två ägnar vi största delen åt Rapportgeneratorn där du får lära dig skapa egna rapporter i systemet. Utöver rapporter går vi igenom hur du kan registrera och lagra information på olika sätt. Vi tittar också på vilka inbyggda kontroller och bevakningar som finns i systemet. Under webbutbildningen varvas teori med praktiska övningar.

Event & utbildningskalender

10900 kr

exkl. moms

Utbildning information

För vem

Tid

Övrig information

Kommande utbildningstillfällen

Utbildningslista - Kommande utbildningstillfällen
Datum Område Plats Stad Bokning
2024-10-29 Kontek Lön Rapporter Webbutbildning Digitalt
Boka utbildning BOKA
2024-12-03 Kontek Lön Rapporter Webbutbildning Digitalt
Boka utbildning BOKA

Vad säger våra kunder om utbildningen?

  • Britta Nilsson

  • Lönespecialist - Gunnar Karlsen Sverige AB

Jag trodde att jag kunde mycket innan jag gick utbildningen, men förstod ganska snabbt att det inte stämde. Däremot efter utbildningen kan jag jättemycket. Bara några veckor efter utbildningen har vi kunnat bygga flera nya rapporter som gör stor skillnad.

Kontakta Hanna

Jag hjälper och guidar dig gärna med allt från utbildningsfrågor till annat som påverkar lönearbetet. Varmt välkommen att höra av dig!