Vårt erbjudande

Oavsett om du behöver hjälp med ett nytt system, en utbildningsinsats eller hela din lönehantering så är det bekymmerslöst, tryggt och smidigt att jobba med oss. 

Vilken lösning väljer du?

Kontek är ett ledande specialistbolag inom hantering av lön- och HR-processer. Vi fortsätter inkludera smart teknik och erbjuder helt webbaserade lösningar oavsett vilken bransch du är verksam inom. Med Kontek väljer du som kund önskad tjänstenivå; från molntjänstavtal där du själv utför löneadministrationen till en komplett outsourcinglösning. Vill du ha specialisthjälp kring HR-processerna är du också varmt välkommen att kontakta oss!

På Kontek delar vi gärna med oss om kunskap inom Lön & HR!

Vi erbjuder en rad inspirerande, kostnadsfria webbinarier som är tillgängliga direkt här på vår hemsida. Våra experter guidar dig genom aktuella ämnen och praktiska tips, oavsett din erfarenhetsnivå. Välkommen att utforska och upptäck hur du kan fördjupa dina kunskaper och förfina dina färdigheter. Vi ser fram emot att växa och inspireras tillsammans med dig! Direktlänk till webbinarier

Vi förenklar lön- och HR-processerna!

Vi fortsätter inkludera smart teknik i lön- och HR-earbetet och erbjuder helt webbaserade, väldigt flexibla lösningarför personaladministrationen. Hos oss kan du få hjälp med allt som rör lön och hr!

 

Löneprocessen

Vi på Kontek har ett tydligt fokus – att förbättra, utveckla och göra allt som står i vår makt för att effektivisera löneprocessen hos våra kunder. Och vi vet att det går att göra besparingar både kostnads- och tidsmässigt om man har en väl fungerande löneprocess.

Kontakta Madeleine

Oavsett om du vill göra lönen själv, vill ha en outsourcinglösning eller vill att vi hjälps åt så är det bekymmerslöst, tryggt och smidigt att jobba med oss. Kontakta mig eller någon av mina kollegor så berättar vi mer.