Våra kärnvärden och vision

Kontek har utvecklats till att bli ett av landets ledande specialistbolag inom löneadministration - med ett brett utbud av flexibla lösningar som anpassas efter varje kunds behov och krav. För oavsett om du behöver hjälp med ett nytt system, en utbildningsinsats eller hela din lönehantering så ska det vara bekymmerslöst, tryggt och smidigt att jobba med oss.

Våra kärnvärden

KUNNIGA - ALERTA - FAMILJÄRA

Vår affärsidé

Vi tar hand om svenska företags löner.

Konteks lösningar

  • molntjänster med goda integrationsmöjligheter
  • specialistkunskap inom lön
  • trygg och stabil samarbetspartner
  • flexibel och bred tjänsteportfölj
  • personlig support
  • outsourcinglösningar för ökad bekymmersfrihet
Vår vision - vi ska ha bäst rykte i lönebranschen!

Löneadministration är en stödfunktion, inte en kärnprocess. Ändå kan inget företag bortse från betydelsen av en väl fungerande lönehantering. Alla anställda kräver rätt lön på rätt dag. Det finns lagar och avtal att ta hänsyn till. Och vilket företag kan kosta på sig en ineffektiv administration?

För oss är löneadministration en hjärtefråga. Förutom att kunna allt om löner så brinner vi för att ta våra kunders lönehantering personligt. Därför är inte minst supporten vi ger våra kunder en viktig stöttepelare – för oss är det livsviktigt att vara lyhörda och engagerade i vårt möte med våra kunder.

En annan livsviktig detalj för oss är att kunna skräddarsy lösningar åt våra kunder. Det spelar ingen roll vilken bransch det gäller och inte heller om det är privat eller offentlig sektor. Och det spelar ingen roll om ni är fem eller fem tusen anställda. Med det sagt: vi effektiviserar lönehanteringen för alla sorts verksamheter, men den absolut största nyttan gör vi för företag med 50 anställda och uppåt – det är företag i den storleken som har minst råd med en ineffektiv löneprocess. Och det är den sortens företag som vi är den absolut perfekta lönepartnern för.

Vi har som mål att erbjuda våra kunder marknadens bästa produkter och tjänster inom lön, och därigenom bidra till en bättre och effektivare löneadministration.