Affärsidé, kärnvärden och vision

Kontek har utvecklats till att bli ett av landets ledande specialistbolag inom lön och HR med ett brett utbud av flexibla lösningar som anpassas efter varje kunds behov och krav. För oavsett om du behöver hjälp med ett nytt system, en utbildningsinsats eller hela din lönehantering så ska det vara bekymmerslöst, tryggt och smidigt att jobba med oss.

Vår affärsidé

Vi tar hand om allt som rör lön & HR-processen.

  • molntjänster med goda integrationsmöjligheter
  • specialistkunskap inom lön & HR
  • trygg och stabil samarbetspartner
  • flexibel och bred tjänsteportfölj
  • personlig support
  • outsourcinglösningar för ökad bekymmersfrihet

Våra kärnvärden

KUNNIGA - ALERTA - FAMILJÄRA

 

Kontek är specialistbolaget som kan det här med lön & HR

Vi fortsätter inkludera smart teknik och erbjuder helt webbaserade lösningar oavsett vilken bransch du är verksam inom. Med Kontek väljer du som kund önskad tjänstenivå; från molntjänstavtal där du själv utför löneadministrationen till en komplett outsourcinglösning. Vill du ha specialisthjälp kring HR-processerna är du också varmt välkommen att kontakta oss!

Vår vision - vi ska ha bäst rykte i branschen!

För oss är personaladministration en hjärtefråga. Förutom vår specialistkompetens så brinner vi för att ta våra kunders lön & HR-processer personligt. Därför är inte minst supporten vi ger våra kunder en viktig stöttepelare – för oss är det livsviktigt att vara lyhörda och engagerade i vårt möte med våra kunder.

En annan livsviktig detalj för oss är att kunna skräddarsy lösningar åt våra kunder. Det spelar ingen roll vilken bransch det gäller och inte heller om det är privat eller offentlig sektor. Och det spelar ingen roll om ni är femtio eller tusen anställda. Med det sagt: vi effektiviserar personalhanteringen för alla sorts verksamheter, men den absolut största nyttan gör vi för företag med 50 anställda och uppåt – det är företag i den storleken som har minst råd med ineffektiva lön & HR-processer. Och det är den sortens företag som vi är den absolut perfekta samarbetspartnern för.

Vi har som mål att erbjuda våra kunder marknadens bästa produkter och tjänster inom lön och HR, och därigenom bidra till en bättre och effektivare personaladministration.