Vi hjälper dig med HR-processerna!

Saknar du HR-kompetens på ditt företag eller vill du kunna vända dig till någon för råd och stöd med HR-relaterade arbetsmoment? Med våra HR-tjänster och vårt systemstöd hjälper vi dig med HR-processer och rutiner. Vi har koll på lagar och avtal så att du kan fokusera på din kärnverksamhet och driva verksamheten framåt.

På Kontek delar vi gärna med oss om kunskap inom Lön & HR!

Vi erbjuder en rad inspirerande, kostnadsfria webbinarier som är tillgängliga direkt här på vår hemsida. Våra experter guidar dig genom aktuella ämnen och praktiska tips, oavsett din erfarenhetsnivå. Välkommen att utforska och upptäck hur du kan fördjupa dina kunskaper och förfina dina färdigheter. Vi ser fram emot att växa och inspireras tillsammans med dig! Direktlänk till webbinarier

Läs mer om våra HR-tjänster

HR är ett komplext område, och ett modernt HR-system kan vara till stor hjälp för en löneadministratör eller HR-ansvarig. För att få ut det mesta möjliga av systemet kan man också behöva mer kunskap och hjälp med HR-processer. Konteks HR-konsulter kan hjälpa dig och ditt företag med en rad HR-tjänster och produkter. 

Lönekartläggning

Samtidigt som lönekartläggningen är ett lagkrav är det också ett bra verktyg som skapar mervärde för företaget. Den tydliggör intern lönepolitik, skapar förståelse för kunskap, färdigheter och ansvarstagande för alla roller i företaget.

Första gången man genomför en lönekartläggning kan det kännas krångligt och tidskrävande. Våra duktiga konsulter hjälper dig genom hela processen. 

HR-systemet Kontek HRM Employee

Kontek HRM Employee är ett HR-system som du nyttjar för att utveckla och förvalta din personal. Det är system som underlättar personaladministration för alla inom organisationen från övergripande ledningsgrupp till att låta enskilda medarbetare underhålla valda uppgifter själv. 

Behöver du stöd i HR-frågor?

Med vår digitala rådgivningstjänt Min HR får du tillgång till personligt stöd i frågor som rör arbetsrätt och arbetsmiljöarbetet. Du kan även få hjälp med juridisk rådgivning.

Oavsett om det rör lagkrav inom arbetsmiljöområdet eller handlar om personalrelaterade frågor som rehabilitering eller om du har frågor av mer arbetsrättslig karaktär finns vi där och ger dig stöd och support i dina frågeställningar.

Blanketter för dina HR-rutiner

Har du behov av att kunna ta fram mallar och blanketter till dina HR processer? Med Konteks blankettbank får du tillgång till ett bibliotek med ca 100 olika blanketter som du enkelt kan fylla i och använda. 

 

Vi hjälper dig med personalhandboken

Med en personalhandbok kan dina medarbetare på ett enkelt sätt lära känna ditt företags rutiner och hitta information för sin anställning.

Personalhandboken kan användas som en uppslagsbok och svarar på frågor gällande bland annat arbetsmiljö och hälsa, arbetstider, ledigheter, försäkringar och pension, säkerhet, rutiner.

Välkommen att skicka ett meddelande till oss!

Hör av dig till oss om du vill veta mer om våra HR-tjänster!