Webbaserat lönesystem som förenklar lönehanteringen

Med det webbaserade lönesystemet Kontek Lön kommer ditt företags lönehantering säkerställas på lång sikt. Lönesystemet är utvecklat för att möta framtidens krav - på allt från funktionalitet och gränssnitt till användarvänlighet.

Fördelar med lönesystemet


- framtidssäkert webbaserat system

Systemet är helt och hållet webbaserat, för att kunna möta framtidens tekniska och funktionella krav. Möjliggör en smidig och säker molnlösning.

- branschoberoende

Systemet stödjer de flesta branscher och är anpassat efter olika avtalsområden inom privat och offentlig sektor. Du kan enkelt ändra eller skapa nya lönearter utifrån ditt företags specifika behov.

- personlig support

Konteks supportavdelning består av ett tjugotal medarbetare som hjälper dig med frågor kopplat till våra system. Du kan enkelt lägga ett ärende via Mina Sidor eller genom att ringa vår support, måndag till fredag.

 

- smart nyttjande av lönesystemet via instruktionsfilmer

När du beställt lönesystemet får du tillgång till ett filmbibliotek av e-guider som visar hur du nyttjar systemet på bästa möjliga sätt. Med hjälp av guiderna söker du dig enkelt fram till en film som visar ett specifikt arbetsmoment. Läs mer om e-guidesabonnemanget som ingår i Kontek Lön

 

- goda integrationsmöjligheter

Systemet stödjer integrationer enligt branchstandard vilket möjliggör att du kan integrera det med ditt företags affärs-, ekonomi- eller HR-system.

 

- valbarhet

Systemet fungerar lika bra i Mac som PC.

 

Välkommen att skicka ett meddelande till oss!

Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur du kan effektivisera lönehanteringen!

BusinessWith

BusinessWith är en jämförelsesite där du snabbt och smidigt kan ta reda på vilket löneprogram som passar dig och ditt företag bäst. Företaget har kartlagt de flesta lönesystemen på den svenska marknaden och med hjälp av filterfunktioner kan du enkelt få fram en lista över de leverantörer som bäst uppfyller dina behov och din kravställning.

Kontek har nyligen fått utmärkelsen "Bäst betyg inom Lönesystem" hos BusinessWith.

Direktlänk till BusinessWith

Kontakta Jannica

Med Konteks webbaserade lönesystem får du en skräddarsydd lösning utifrån ditt företags behov. Kontakta mig eller någon av mina kollegor så berättar vi mer.