Webbaserat lönesystem som förenklar lönehanteringen

Med det webbaserade lönesystemet Kontek Lön kommer ditt företags lönehantering säkerställas på lång sikt. Vår molntjänst för lönesystem är utvecklad för att möta framtidens krav - på allt från funktionalitet och gränssnitt till användarvänlighet. Det ska vara enkelt att använda Kontek Lön!

Konteks webbaserade lönesystem förenklar ditt företags lönehantering

Många fördelar med vårt molnbaserade lönesystem!

  • framtidssäkrat system online
  • API:er ger goda integrationsmöjligheter mot andra system
  • gott stöd för rapportering till myndigheter
  • flexibelt och anpassningsbart
  • avtalsoberoende
  • väl utbyggd rapportgenerator
  • användarvänligt
  • personlig support

Varför ska du välja Kontek Lön som ditt nästa lönesystem? 

Goda integrationsmöjligheter mot andra system

Lönesystemet Kontek Lön tillhandahåller ett öppet API vilket skapar möjligheter för externa parter att bygga integrationer mot Konteks system. Systemet har stöd för integrationer enligt branchstandarder, vilket gör det möjligt för dig att ansluta det till ditt företags affärs-, ekonomi- eller HR-system. Genom användning av APIer och systemintegration etableras en koppling mellan lönesystemet och andra system vilket automatiserar och säkerställer informationsflödet mellan systemen. Dessutom möjliggör systemet effektiv rapportering till olika myndigheter.

 

Vilka är fördelarna med ett webbaserat lönesystem? 

Lönesystemet är helt och hållet webbaserat, för att kunna möta framtidens tekniska och funktionella krav. Ett webbaserat lönesystem möjliggör en smidig och säker molnlösning - du kan jobba med lönehantering var du vill, det enda som behövs är en vanlig webbläsare. Systemet fungerar lika bra i Mac som PC. Direktlänk till webbinariet "Möjligheter med lönesystemet Kontek Lön" 

 

Vilka branscher stödjer lönesystemet? 

Systemet stödjer de flesta branscher och är anpassat efter olika avtalsområden. Du kan enkelt ändra eller skapa nya lönearter utifrån ditt företags specifika behov, lägga till bevakningar på datum och värdegränser vilket underlättar personaladministrationen. 

 

Personlig support

Konteks supportavdelning består av ett tjugotal löneexperter som hjälper dig med frågor kopplat till våra system. Du kan enkelt lägga ärende till oss via Mina sidor och är alltid varmt välkommen att ringa oss för hjälp och stöd. Vår supportavdelning är öppen måndag till fredag.

 

Smart nyttjande av lönesystemet 

Många av våra kunder uppskattar systemets användarvänlighet som till stor del gör det självförklarande. Vid behov finns dessutom pedagogiska hjälptexter inne i systemet och du får dessutom tillgång till ett filmbibliotek av e-guider som visar hur du nyttjar systemet på bästa möjliga sätt. Med hjälp av guiderna söker du dig enkelt fram till en film som visar ett specifikt arbetsmoment. 

 

Skräddarsy dina egna rapporter

I systemets rapportgenerator finns både standardrapporter men också goda möjligheter att skapa egna skräddarsydda rapporter - flexibelt, smidigt och helt anpassade utifrån ditt företags behov.

 

Användarvänligt och smidigt system

Vårt användarvänliga gränssnitt gör det lätt att komma igång och använda systemet. Du behöver inte vara en IT-expert för att dra nytta av våra tjänster. Med vårt flexibla lönesystem kan du optimera systemet och tjänsten efter dina behov. Genom att använda ett webbaserat lönesystem hittar du alla mallar, filer och avtal digitalt. Det går snabbt att få fram rapporter och dokument vid behov. 

Skulle du behöva hjälpa med vissa moment eller under en tids ledighet så har du möjlighet till det via våra Plustjänster.

På Kontek delar vi gärna med oss om kunskap inom Lön & HR!

Vi erbjuder en rad inspirerande, kostnadsfria webbinarier som är tillgängliga direkt här på vår hemsida. Våra experter guidar dig genom aktuella ämnen och praktiska tips, oavsett din erfarenhetsnivå. Välkommen att utforska och upptäck hur du kan fördjupa dina kunskaper och förfina dina färdigheter. Vi ser fram emot att växa och inspireras tillsammans med dig! Direktlänk till webbinarier

Vad säger våra kunder om Kontek Lön?

  • Kund Kontek Lön, under 100 anställda

Har lång erfarenhet av lönesystemet. Fungerar utmärkt, alltid snabbt med uppdateringar när nya regler/förändringar av rapporter till myndigheter mm sker. Sen viktigast av allt - att de fortfarande har en support av kvalitet. Man kan fortfarande ringa och prata med en person och få hjälp direkt när man är i akut behov av hjälp.

  • Kund Kontek Lön, över 300 anställda

Trygghet med molntjänsten. Mycket kunnig support som ger oss snabb hjälp. Alla uppdateringar sker av Kontek. Användarvänligt. Lyssnar på kundens förbättringsönskemål! Mycket bra system!

BusinessWith

BusinessWith är en jämförelsesite där du snabbt och smidigt kan ta reda på vilket lönesystem som passar dig och ditt företag bäst. Företaget har kartlagt de flesta lönesystemen på den svenska marknaden och med hjälp av filterfunktioner kan du enkelt få fram en lista över de leverantörer som bäst uppfyller dina behov och din kravställning.

Kontek har nyligen fått utmärkelsen "Bäst betyg inom Lönesystem" hos BusinessWith.

 

Lämna ett meddelande om du vill veta mer om hur du kan effektivisera dina lön- & HR-processer!

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Kontakta Jannica

Med Konteks webbaserade lönesystem får du en skräddarsydd lösning utifrån ditt företags behov. Kontakta mig eller någon av mina kollegor så berättar vi mer.