Trygg och säker hjälp med personalrelaterade arbetsmoment

Genom att outsourca och få hjälp och stöd med olika arbetsmoment som rör din personal frigör du tid och kompetens hos den som är HR-ansvarig. Du adderar till våra webbaserade delsystem för HR och bemanning och kan då få hjälp med personalrelaterade arbetsmoment närhelst du önskar.

Vi hjälper dig hela vägen!

För dig som outsourcingkund, kan vi via direktåtkomst till ditt system och din unika uppsättning ge vi dig support och rådgivning utifrån dina specifika behov 

Utifrån vårt molnbaserade systemstöd och vår gedigna kompetens inom personaladministration kan vi hjälpa dig med personalrelaterade arbetsmoment såsom hantering av kompetenser, rapporter, mallar för on- resp offboarding och inte minst löpande hjälp med registervård.

 

Våra erfarna lönekonsulter kan hjälpa till med:

  • rekommendera och bygga lämpliga rapporter
  • bygga upp nya HR-blanketter
  • justera/ändra behörighetsstrukturer
  • lägga upp nya fält
  • lägga upp nya, egna kompetenser
  • lägga upp nya mallar för on-off boarding
  • löpande hjälp med registervård

Väljer du vår outsourcingtjänst för HR-stöd får du en ökad trygghet och en mindre sårbarhet. Vi erbjuder helt kundanpassade lösningar som ger dig och ditt företag en effektivare löneprocess med stöd, guidning och hjälp för hela personaladministrationen. 

Du adderar våra webbaserade delsystem för HR och bemanning till din outsourcinglösning och ges då möjlighet till direkthjälp och stöd med personalrelaterade arbetsmoment när behov uppstår.

Du får en bred flexibilitet, guidning och support - det mesta som behövs för att du ska kunna hantera och utveckla din personal på bästa möjliga sätt!

 

Kontakta Madeleine

Vi hjälper dig hela vägen och blir en trygg samarbetspartner för dina HR-relaterade arbetsmoment. Kontakta mig så berättar jag mer.