Sökresultat

Hoppas du hittar det du söker! Logga gärna in på Mina sidor – där får du som kund tillgång till ytterligare information.

Filtrera på kategori
Alla 400
Nyheter 113
Pressmeddelande 57
Webbinarium 20
Kontek Lön 7
Lönekompetens 5
Mässor 3
Kontek HRM 3
Artiklar 2
HR 2
Medarbetare - Nyhet 2
Återställ filtrering

Kontek Lön

Kontek Lön Semesterhantering

Med denna livesända webbutbildning lär du dig semesterrutinerna. Du får en grundlig genomgång av vad du behöver tänka på/kontrollera för att semesterberäkningen ska bli rätt. Vi går igenom de olika register som ligger till grund för semesterhanteringen. Parallellt beskriver vi semesterförmåner enligt semesterlagen och avvikelser i kollektivavtal. Du får förståelse för hur registren påverkar semesterhanteringen och hur du gör rättelser. Vi gör semesterberäkning för flera olika semesteravtal och går igenom hur du tar ut en semesterskuld.

Kontek Lön

Kontek Lön Rapporter

Detta är en livesänd digital tvådagarsutbildning med fokus på lönesystemets rapporter. Utbildningen riktar sig till dig som arbetar med lön, HR, ekonomi, ja till alla som kan ha behov av att hämta information från lönesystemet. Vi går igenom en del av de färdiga rapporter som finns t ex Övertidsjournal, Frånvarostatistik och rapporter du kan skapa i samband med årsrutinerna. Dag två ägnar vi största delen åt Rapportgeneratorn där du får lära dig skapa egna rapporter i systemet. Utöver rapporter går vi igenom hur du kan registrera och lagra information på olika sätt. Vi tittar också på vilka inbyggda kontroller och bevakningar som finns i systemet. Under webbutbildningen varvas teori med praktiska övningar.

Kontek Lön

Kontek Lön Fortsättning

Denna livesända webbutbildning i Kontek Lön är till för dig som arbetat i systemet ett tag och som vill ha ytterligare kunskap om hur programmet fungerar. Vi fördjupar oss i olika funktioner som kan göra ditt lönearbete effektivare och snabbare. Under dessa två dagar kommer vi att varva teori med praktiska övningar. Du får bl a lära dig hur du kan skapa egna konstanter och vi har en fördjupad genomgång av personal- och löneartsregister. I löneberäkningen går vi igenom hur du kan korrigera en felaktig lön, använda funktionen Massregistrering samt hur Retroaktiv lön fungerar.

Lönekompetens

Löneadministration Fördjupning

Denna livesända fördjupningsutbildning är en tvådagars löneadministrativ fördjupningsutbildning som riktar sig till dig som vill öka dina teoretiska och praktiska kunskaper i löneadministration. Vi fördjupar oss bland annat i semester- och löneberäkning, lönekorrigering, kvittningsrätt och försäkringar samt hur detta är kopplat till lagar och kollektivavtal. Webbutbildningen varvar teori med praktiska övningar. Du behöver grundläggande kunskaper i lönehantering.

Visa fler resultat