Sökresultat

Hoppas du hittar det du söker! Logga gärna in på Mina sidor – där får du som kund tillgång till ytterligare information.

Filtrera på kategori
Alla 388
Nyheter 104
Pressmeddelande 54
Webbinarium 20
Kontek Lön 13
Lönekompetens 9
Mässor 3
HR 3
Artiklar 2
Kontek HRM 2
Medarbetare - Nyhet 2
Återställ filtrering

Webbinarium

Tjänster och system inom HR som förenklar din vardag

Välkommen till ett webbinarium med Kontek, där vi presenterar vad vi kan erbjuda inom HR. Under webbinariet kommer Madeleine Henningsson och Madeleine Lindberg att guida dig genom Konteks produkter och tjänster inom HR. Från rådgivningstjänsten Min HR till Lönekartläggning (och även en produktnyhet!), kommer de att belysa fördelarna och enkelheten som dessa verktyg erbjuder för att optimera arbetsvardagen. Webbinariet riktar sig till dig som jobbar med HR, chefer och ledare som är intresserade av att investera i ett HR-system eller förbättra sin nuvarande HR-struktur. 

Webbinarium

Så skapar du den bästa medarbetarresan

Välkommen till ett webbinarium med Kontek där vi bjuder in dig till en genomgång av vårt HR-system, Kontek HRM Employee. Detta kan du utforska ihop med Alexander Karlsson som har teknisk kunskap om Konteks system och Karl Ekström som är HR-konsult med starkt engagemang för HR-området. De kommer gå igenom hur Kontek HRM-Employee effektiviserar företagsprocesser, stödjer medarbetarresan och bidrar till en förbättrad upplevelse för varje medarbetare.

Visa fler resultat