Outsourcing Lön - vi hjälper dig med lönearbetet!

Behöver du hjälp med lönearbetet? Då är detta helhetslösningen för dig. Genom att outsourca lönerna till oss, får du en trygg och säker partner som sköter allt kring löneprocessen. Vi hjälper dig att effektivisera och modernisera ditt lönearbete, vilket frigör tid och resurser för att fokusera på kärnverksamheten. Låt oss ta hand om lönerna så att du kan ägna dig åt det du gör bäst – att driva ditt företag framåt.

Varför outsourca lönearbetet?

Att outsourca löner innebär att du låter våra experter hantera hela löneprocessen. Detta minskar sårbarheten i din verksamhet och säkerställer att alla löner hanteras korrekt och i tid. Här är några skäl till varför outsourcing av lönearbetet kan vara rätt val för ditt företag:

  • Komplexa regelverk: Att hantera löner innebär att man måste följa ständigt föränderliga lagar och regler. Våra specialister håller sig uppdaterade på alla förändringar så att du slipper.
  • Tidsbesparing: Genom att outsourca löner kan du och ditt team fokusera på kärnverksamheten, vilket sparar tid och resurser.
  • Kostnadseffektivitet: Att outsourca lönarbetet kan vara mer kostnadseffektivt än att hantera löner internt, särskilt för mindre och medelstora företag.

Outsourcing Lön - Så går det till!

Outsourca lönerna till oss!

  • En personlig löneansvarig: Hos oss har du en personlig kontakt som hanterar din lön och som du vänder dig till med frågor. Våra lönekonsulter har specialistkompetens och hanterar lön för företag i alla storlekar och branscher.
  • Flexibel tjänst: Vad händer om du inte längre behöver outsourca lönerna? Flexibilteten i vårt erbjudande gör att du kan byta mellan våra olika erbjudanden när förutsättningar i ditt bolag ändras. Läs mer om vårt erbjudande här.
  • Marknadsledande lönesystem: Vi erbjuder våra kunder smarta digitala lösningar och den senaste tekniken. Läs mer om lönesystemet Kontek Lön
  • IT-säkerhet: Vi använder avancerade teknologiska system för lönehantering och har robusta säkerhetsåtgärder för att skydda löneinformationen.

Fler fördelar med att oursourca lönerna:

  • Minskad sårbarhet

Att outsourca löner innebär att ett team av specialister alltid är tillgängligt, vilket minskar risken vid sjukdom eller semester.

  • Effektivisering

Outsourcing av löner till oss effektiviserar dina processer, vilket sparar tid och minskar kostnader. Genom att outsourca lönerna kan du dra nytta av vår expertis och våra effektiva system.

  • Kvalitetssäkring

Våra lönekonsulter garanterar att löneprocessen sker enligt gällande lagar och kollektivavtal. Med outsourcing av löner kan du vara säker på att inga fel uppstår som kan leda till juridiska eller ekonomiska konsekvenser.

Skicka lönespecifikationer digitalt via Kivra

Addera Kivra till din outsourcinglösning och säkerställ löneprocessen ytterligare – dina anställda får tillgång till viktig post oavsett var de befinner sig via Kivras digitala brevlåda.

Hör gärna av dig till din lönekonsult på Kontek för information.

Vi hjälper dig gärna - det är enkelt och smidigt att komma igång med Kivra!

Vi hjälper dina medarbetare med lönefrågor

Vi hjälper gärna dina medarbetare med lönefrågor via vår webbaserade support, Min Lön. Min Lön är utvecklad för att hjälpa dina medarbetare förstå sin lön-, tid- och reserapportering.

Har du dessutom outsourcat lönerna till oss, är detta en perfekt tjänst att lägga till, då våra specialister svarar på alla frågor gällande lön dina medarbetare kan tänkas ha. 

På Kontek delar vi gärna med oss om kunskap inom Lön & HR!

Vi erbjuder en rad inspirerande, kostnadsfria webbinarier som är tillgängliga direkt här på vår hemsida. Våra experter guidar dig genom aktuella ämnen och praktiska tips, oavsett din erfarenhetsnivå. Välkommen att utforska och upptäck hur du kan fördjupa dina kunskaper och förfina dina färdigheter. Vi ser fram emot att växa och inspireras tillsammans med dig! Direktlänk till webbinarier

Välkommen att skicka ett meddelande till oss!

Hör av dig till oss om du vill effektivisera lönehanteringen med en outsourcinglösning!

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas