Outsourca lönehanteringen till Konteks specialister

Behöver du hjälp med lönehanteringen? Då är det här helhetslösningen för dig. Tjänsten innebär att vi blir en trygg och säker partner som sköter allt kring lönehanteringen. Och som hjälper företag att effektivisera och modernisera sitt lönearbete.

Fördelar med att outsourca din löneavdelning

Vi kan garantera dig en effektiv lönehantering. Det kan vi göra eftersom vi älskar löner. Du kan med trygghet lägga hela din lönehantering på oss, du får en kontaktperson hos oss som sköter den löpande lönehanteringen och du kan lugnt luta dig mot vår långa erfarenhet och vår specialistkunskap. Det finns fler anledningar, förutom faktumet att vi kommer att effektivisera din lönehantering, att välja oss om du ska outsourca ditt lönearbete.

Du slipper kostnader för kompetensutveckling av lönepersonal, för serviceavtal och för programvaror. Och eftersom vi arbetar med enbart löner så är vi: extremt noggranna med att leverera rätt lön till rätt person i rätt tid. Vi är också alltid uppdaterade på lagar och regler inom lönehantering. Kontek är med andra ord den optimala outsourcingpartnern som gör att våra kunder kan känna sig avslappnade och säkra.

Skicka lönespecifikationer digitalt via Kivra

Addera Kivra till din outsourcinglösning och säkerställ löneprocessen ytterligare – dina anställda får tillgång till viktig post oavsett var de befinner sig via Kivras digitala brevlåda.

Klicka här för att läsa mer om möjligheten att skicka lönespecifikationerna digitalt via Kivra eller ring eller maila till din vanliga kontaktperson på Kontek för information.

Vi hjälper dig gärna - det är enkelt och smidigt att komma igång med Kivra!

Välkommen att skicka ett meddelande till oss!

Hör av dig till oss om du vill effektivisera lönehanteringen med en outsourcinglösning!