Skicka digitala lönespecifikationer med Kivra!

Med tilläggsmodulen Kivra säkerställer du löneprocessen ytterligare då anställda ges möjlighet att få tillgång till viktig post oavsett var de befinner sig via Kivras digitala brevlåda.

Vad är Kivra?

Kivra-brevlådan är en digital brevlåda som är individanpassad och knuten till en verifierad individs personnummer. Denna digitala lösning uppfyller gällande säkerhetskrav och är en registrerad betaltjänstlösning som står under Finansinspektionens övervakning. Tjänsten innebär att arbetsgivaren skickar ut lönespecifikationer till en digital brevlåda för resp anställd istället för att skicka dokumentet med vanlig post eller e-post.

Fördelar med Kivra:

  • Säkert
  • Låg kostnad
  • Minimal miljöpåverkan
  • Lättillgängligt
  • Digitalt arkiv för den anställde
  • Enkelt att komma igång

Är Kivra Säkert?

Dataskyddsförordningen GDPR ställer krav på hantering av känsliga personuppgifter. Kivra uppfyller kraven och för att komma åt Kivra-posten loggar man in med sitt Mobila BankID. 

Kivra fungerar också som ett arkiv för dina anställdas elektroniska dokument - det är utvecklat både för ditt företag och dina medarbetare.

Värna om miljön!

Genom att skicka ut lönespecifikationer via Kivra effektiviseras lönehanteringen och görs hållbar över tiden. Att fortsätta med traditionella postförsändelser är både dyrt och onödigt när det finns säkra, digitala lösningar.

Att skicka ut lönespecifikationer via Kivras digitala brevlåda till sina anställda är en säker och smart lösning som du enkelt kan addera till din befintliga lösning hos oss på Kontek.

Hör av dig till din kontaktperson för övrig information. Vi hjälper dig gärna - det är enkelt och smidigt att komma igång med Kivra!

Beställ Kivra!

Det är enkelt och smidigt att komma igång med Kivra. Så snart vi uppdaterat din licens hos oss på Kontek får du en länk till Kivras hemsida där du tecknar avtal med dem också för att få tillgång till tjänsten. Hör av dig så berättar jag mer!