Ett smart och smidigt reseräkningssystem

Kontek HRM Travel är ett reseräkningssystem som hanterar alla moment i reseräkningshanteringen. Från inrapportering där den anställde själv registrerar sina reseräkningar, till beräkning av resekostnader och slutligen attestering och utbetalning. Det enda som krävs är en vanlig internetuppkoppling.

Reseräkningssystemet Kontek HRM Travel

I reseräkningssystemet Kontek HRM Travel hanterar du alla dina resor och utlägg. Titta på filmen för en snabb genomgång av fördelarna med vårt användarvänliga reseräkningssystem. 

Fördelar med reseräkningssystemet Kontek HRM Travel

KONTOKORT
Utlägg som betalats med företagskort visas i systemet och kan enkelt hämtas in till reseräkningen. Hantera kontokortstransaktioner och avstämning mot kontokortsfakturan

GRANSKNING
Avdelningschefer granskar reseräkningar och attesterar direkt i webben, mobilen eller surfplattan. Erbjuder vald nivå av granskning och kan exempelvis ge ett steg för kvittokontroll för att kontrollera inkomna kvitton.

ENKELT OCH UTRÄKNAT
Lättarbetad registrering för anställd med guider och förvalda fält . Beräkning av regler och beloppsfördelningar för ex. traktamenten, utlägg, avdrag och representation görs direkt i systemet.

Läs om fler fördelar här

Välkommen att skicka ett meddelande till oss!

Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur du kan effektivisera lönehanteringen!

Välj en helhetslösning med Kontek HRM!

Med vårt personalsystem Kontek HRM får du full kontroll över hela din personaladministration från bemanning, tid och projektredovisning till reseräkningar, utlägg, körjournal och HR-stöd. 

Kontakta Annette

Med Kontek HRM Travel får du ett flexibelt reseräkningssystem som hanterar alla moment i er reseräkningshantering. Systemet är baserat i molnet och allt du behöver i ditt arbete är en internetuppkoppling. Kontakta mig eller någon av mina kollegor så hjälper vi er att komma igång.