Guider

Som ett specialistbolag inom löneområdet besitter vi på en enorm kunskap inom allt som rör löneprocessen. Ladda gärna ner någon av våra guider när du behöver tips på vägen.

Tidstjuvar i lönearbetet

- var finns de och hur blir du av med dem?

Hantera tiden du lägger ner på lönearbetet smartare med några tips från oss - välkommen att ladda ner guiden som ger dig tips för en effektivare lönehantering.

Tips på tjänster, produkter och system inom HR som förenklar din vardag

Kraven ökar ständigt inom HR-området. Den som arbetar med HR måste både hålla järnkoll på nya lagar, regelverk och kollektivavtal och kunna hantera känsliga personalfrågor.

Dagens arbetstagare kräver dessutom att arbetsgivare har höga ambitioner kring HR. I vår guide kan du läsa om några exempel på tjänster och produkter som kan stödja och förenkla arbetet.

Tips för dig som ska upphandla nya system för din löneprocess!

Det är mycket att tänka på när man ska upphandla nya system för löneprocessen och många frågor som plötsligt kräver svar. Vad betyder molnbaserat egentligen? Är det samma sak som webbaserat? Och måste vi byta allt, eller kan vi behålla exempelvis försystemet som vi trivs så bra med?

Fördelar med att outsourca lönehanteringen

Fördelarna med att outsourca lönehanteringen är många. Läs vår guide om varför det kan vara bra att låta en löneleverantör hjälpa dig med löneprocessen

Digitalisera löneprocessen

Fördelarna med en digital löneprocess är många- välkommen att ta del av våra tips och råd!