Utbildningsformer

Här kan du läsa om de olika utbildningsformer vi erbjuder samt vad som skiljer dem åt.

Välj mellan följande:

  • Klassrumsutbildningar - lärarledda utbildningar som genomförs på plats på något av våra utbildningskontor.
  • Webbutbildningar - livesända, lärarledda utbildningar på grund- och fördjupningsnivå. Se och boka kommande webbutbildningar i Event & utbildningskalendern.
  • e-utbildningar - bra utbildningsalternativ för dig som själv vill bestämma vart och när du vill genomföra en utbildning. Det enda som krävs är en internetuppkoppling. Läs mer om e-utbildningar nedan.
    Se och boka e-utbildning via Event & uttbildningskalendern.
  • Webbinarier - kortare, digital utbildningsform. Ibland lärarledd, ibland förinspelad.
    Se och boka aktuella webbinarier Event & uttbildningskalendern.
  • Företagsanpassade utbildningar - skräddarsydda utbildningar helt efter dina behov och önskemål. Läs mer om våra företagsanpassade utbildningar

Varför e-utbildning?

En e-utbildning kan du genomföra när du vill, vart du vill och även själv bestämma om du vill dela upp utbildningen eller genomföra den vid ett tillfälle. Detta är ett bra alternativ för dig som har svårt att hitta utrymme för att åka iväg på en traditionell utbildning och för dig som kanske redan gått en utbildning men behöver fräscha upp vissa delar. Det enda som krävs är en internetuppkoppling.

 

Kontakta Hanna

Jag hjälper och guidar dig gärna med allt från utbildningsfrågor till annat som påverkar lönearbetet. Varmt välkommen att höra av dig!