Utbilda dig i HRM-systemet Kontek HRM!

Under våra utbildningar i HRM-systemet Kontek HRM kommer du lära dig om viktiga funktioner i systemet och hur du kan effektivisera dina rutiner. Vi kan också skräddarsy företagsanpassade utbildningar där vi fokuserar på det du och ditt företag behöver lära sig mer om.

Event & utbildningskalender

Företagsanpassade utbildningar för Kontek HRM

Eftersom varje systemuppsättning är mer eller mindre unik kan en företagsanpassad utbildning vara ett bra alternativ. Då skräddarsyr vi utbildningen helt efter dina önskemål och behov. Med en företagsanpassad utbildning i det webbaserade HRM-systemet Kontek HRM får du kontroll över hela flödet – från bemanning, tid- och projektredovisning till reseräkningar, utlägg och körjournal.

Varför en företagsanpassad utbildning?

Processer och regler för lönehanteringen förändras över tiden och ställer krav på att man anpassar och utvecklar sina rutiner. En företagsanpassad utbildnings- eller konsultinsats är därför en god investering både för dig som är ny och för dig som redan arbetar i våra system. Vi vet att både stora och små utbildningsinsatser underlättar arbetet så att hela löneprocessen blir effektivare och smidigare.

Vi utför uppdrag både på plats hos dig eller via webben, mot fast eller löpande räkning helt utifrån dina önskemål och behov.

Kontakta Maria

Jag hjälper och guidar dig gärna med allt från utbildningsfrågor till annat som påverkar lönearbetet. Varmt välkommen att höra av dig!