Vad innebär det att investera i ett nytt HR-system?

Dagens HR-arbete handlar inte enbart om att följa lagar och regler, utan också om att sätta de anställdas kompetens och välmående i fokus. Då krävs noggranna rutiner kring HR-frågor, som minskar risken att någon fråga faller mellan stolarna eller att personal behandlas olika.

Registrera dig här

Personalen är ett företags viktigaste resurs. Det är bara ett av många skäl att satsa på ett effektivt, modernt HR-system.

Under detta webbinarium kommer Konteks medarbetare Marlene Hartvigsson, Emma Lanqvist, Mattias Strömgren och Jacob Gustafsson berätta om nyttan med  att lägga tid och resurser på att investera i ett nytt HR-system. De kommer bl.a. gå igenom vad du bör tänka på före projektet, vilka resurser som behöver vara involverade samt vilket stöd och hjälp du får från oss under projektet.

Hur gör jag för att delta?
Detta webbinarium sänds via Demio. Du får en länk direkt när din bokning är registrerad.


Till vem?
Detta webbinarium vänder sig till dig som arbetar med personalfrågor och står inför en investering av ett HR-stöd/HR-system. För dig som efterfrågar en systemvisning av HR-systemet Kontek HRM Employee rekommenderar vi att du tittar på ett av våra tidigare webbinarier.


Tid?
Torsdag 13 april klockan 9:00 till 9:40. Webbinariet pågår i cirka 40 minuter.


Övrigt
Du har möjlighet att ställa frågor i chatten. Vi svarar på så många frågor vi kan