Trygga din lönehantering med outsourcing

Välkommen till webbinariet där vi pratar om effektiv outsourcing av lön. Som experter inom området ser vi fram emot att dela med oss av våra erfarenheter och bästa praxis, för att hjälpa dig trygga din lönehanteringsprocess. Lyssna på när Jannica och Marika, som båda har lång erfarenhet inom lön och HR och är specialister på Konteks erbjudande, pratar om flexibiliteten i Konteks olika lönehanteringssätt, med fokus på vad ditt företag kan vinna på att outsourca lönehanteringen till Kontek.

Se webbinariet i efterhand

Syftet med detta webbinariet är att du ska få en inblick i Konteks flexibla erbjudande för lönehantering, med fokus på outsourcing. Vår målsättning är att ge dig insikter som hjälper ditt företag att växa och effektivisera lönehanteringen. 

Under webinaret kommer vi att diskutera bland annat följande ämnen:

  • Fördelar med att outsourca lönehantering
  • Nyckelfaktorer att överväga vid val av outsourcingpartner
  • Säkerställa en smidig övergång till outsourcad lönehantering
  • Praktiska exempel på framgångsrik outsourcing av lönehantering 

För vem: I detta webbinarium riktar vi oss till alla er som ansvarar för en trygg löneadministration och är nyfikna på hur outsourcing kan hjälpa ditt företag med det. 

Tid: Ca 30 min

 

Säkra din plats genom att anmäla dig redan idag. Vi ser fram emot att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet för att stödja din organisation  inom lönehantering.