Tjänster och system inom HR som förenklar din vardag

Välkommen till ett webbinarium med Kontek, där vi presenterar vad vi kan erbjuda inom HR. Under webbinariet kommer Madeleine Henningsson och Madeleine Lindberg att guida dig genom Konteks produkter och tjänster inom HR. Från rådgivningstjänsten Min HR till Lönekartläggning (och även en produktnyhet!), kommer de att belysa fördelarna och enkelheten som dessa verktyg erbjuder för att optimera arbetsvardagen. Webbinariet riktar sig till dig som jobbar med HR, chefer och ledare som är intresserade av att investera i ett HR-system eller förbättra sin nuvarande HR-struktur. 

Se webbinariet i efterhand

Syftet med webbinariet är att presentera Konteks erbjudanden och expertis inom HR. Detta webbinarium kommer inte bara att erbjuda insikter i våra senaste innovationer och befintliga tjänster, utan också inspirera till reflektion kring potentiella förbättringar och möjligheter för ditt företag. 

Möt Konteks Madeleine Henningsson som har en långvarig karriär på Kontek och är en specialist på Konteks produkter och Madeleine Lindberg som är HR-konsult med bred kompetens och starkt engagemang för HR-området, när de tillsammans presenterar våra produkter och tjänster inom HR:

  • Min HR: Digital rådgivning och stöd inom HR-frågor, inklusive arbetsrätt och arbetsmiljö.
  • Kontek Employ: Effektivisera rekryteringen.
  • Kontek HRM Employee: Optimera personalhanteringen.
  • Lönerevision: Säkerställ en rättvis lönehantering.
  • Lönekartläggning: Skapa jämställda arbetsvillkor.
  • Personalhandbok/Chefshandbok: Smidiga verktyg för en strukturerad arbetsplats.
  • HR-fakta och Blanketter: Omedelbar tillgång till nödvändig information.

För vem: Webbinariet är för dig som är ledare, personalansvarig eller arbetar med HR. Om du är intresserad av att investera i ett HR-system eller vill utöka ditt företags befintliga HR-struktur, hoppas vi att detta webbinarium kan bringa insikter och möjligheter.

Tid: Ca 30 min

Säkra din plats nu för att inte missa denna möjlighet att fördjupa dig i vår värld. Vi ser fram emot att ha dig med oss!