Så skapar du den bästa medarbetarresan

Välkommen till ett webbinarium med Kontek där vi bjuder in dig till en genomgång av vårt HR-system, Kontek HRM Employee. Detta kan du utforska ihop med Alexander Karlsson som har teknisk kunskap om Konteks system och Karl Ekström som är HR-konsult med starkt engagemang för HR-området. De kommer gå igenom hur Kontek HRM-Employee effektiviserar företagsprocesser, stödjer medarbetarresan och bidrar till en förbättrad upplevelse för varje medarbetare.

Anmäl dig här

Syftet med webbinariet är att presentera Kontek HRM Employee, dess fördelar och möjligheter. Vi illustrerar hur Kontek HRM Employee blir ett smart systemstöd både för ditt företag men också hur upplevelsen blir bättre för varje enskild medarbetare.

Nyckelpunkter som berörs:

  • HR-kompetens bakom systemet: förstå processen och maximera systemets potential.
  • GDPR-säkert: Centralisera och digitalisera dina HR-processer för ökad säkerhet.
  • Medarbetarresan: Från pre-boarding till off-boarding, automatisera och förbättra varje steg.
  • Kompetensutveckling och dokumentation: Optimera medarbetarsamtal och säkra dokumentationen.

För vem: Vårt webbinarium är för dig som är intresserad av HR-systemet Kontek HRM Employee och våra befintliga kunder som vill utforska potentialen i systemet. Ta chansen att växa med oss och upptäck fördelarna med att integrera Kontek HRM Employee i din verksamhetsportfölj.

Tid: Ca 30 min

Säkra din plats nu för att inte missa denna möjlighet att fördjupa dig i vår värld. Vi ser fram emot att ha dig med oss!