Hur framtidssäkrar du ditt lönesystem?

Välkommen till webbinariet där vi presenterar det moderna lönesystemet, Kontek Lön. Utforska 90 års (!) erfarenhet, bekanta dig med specialiserad kompetens som sträcker sig bortom system och ta del av vår roadmap för 2024, där koncernhantering, förbättrad rapportering och sömlösa integrationer banar väg. Följ med oss när vi pratar om dagens Kontek Lön och fördelarna som sätter oss i framkant. Låt oss tillsammans utforska trenderna inom AI och dess verkliga värde för din organisation. Anmäl dig nu och låt Kontek guida dig!

Se webbinariet i efterhand

Vår målsättning är att inte bara presentera fördelarna med vårt lönesystem idag, utan också att prata om den spännande framtid där automatisering, integrationer och AI kommer att forma lönearbetet framåt.

Möt Louise Björelind och Madeleine Henningsson när de delar insikter om varför Kontek är din långsiktiga systempartner. Madeleine Henningsson har en långvarig karriär på Kontek och är en specialist på Konteks produkter. Louise Björelind är utvecklingschef på Kontek och driver bolaget framåt inom AI och systemtech. Få en inblick i Kontek Löns egenskaper och de fördelar du kan förvänta dig som kund, samt varför det är en strategisk investering i din organisation.

För vem: Webbinariet riktar sig till dig som överväger att välja en långsiktig lösning för din löneprocess. Vi bjuder självklart också in våra befintliga kunder, både du som redan använder Kontek Lön och du som har någon av våra andra tjänster. 

Tid: Ca 30 min

Säkra din plats nu för att inte missa denna möjlighet att fördjupa dig i vår värld. Vi ser fram emot att ha dig med oss!