Kontek satsar på inspiration och kunskap

Marie Falk, projektledare för Konteks webbinarie-verksamhet.

Under året intensifierar Kontek sin satsning på att inspirera och dela med sig av värdefull kunskap inom lön och HR-området. Under våren erbjuds ett flertal kostnadsfria inspirations-webbinarier som är utformade för att underlätta och ge vägledning för olika aspekter när man står inför val av systemstöd för hela medarbetarresan för sina anställda.


På Kontek förstår vi hur viktigt det är att fatta informerade beslut när det kommer till val av HR- eller lönesystem, och våra webbinarier är skapade för att ge nödvändiga insikter för att stödja dessa och att kunna genomföra dem med gott självförtroende. Genom att delta får man tillgång till expertinsikter, branschtrender och praktiska råd som kommer hjälpa till i navigeringen genom dessa viktiga beslut.

- Som projektledare för Konteks webbinarie-verksamhet är jag stolt över det engagemang som finns bland mina kollegor om att dela med sig och erbjuda värdefull kunskap och vägledning till våra kunder. Kontek är ett specialistbolag inom lön och HR med lång erfarenhet, och det känns väldigt bra att inspirera via korta och kostnadsfria webbinarier för att stödja både befintliga och nya kunder i deras upphandlingar, interna processer och kravställningar inför val av nytt systemstöd. Genom att delta i våra kostnadsfria inspirations-webbinarier kommer man få tillgång till praktisk och relevant information som kommer att vara till stor nytta vid denna typ av frågeställningar och beslutsfattande.

    Vi ser fram emot att inspirera och dela kunskap med dig för att stödja dig på din resa mot smartare arbetsprocesser. Håll utkik efter mer information om våra kommande webbinarier och hur du kan anmäla dig för att säkra din plats, hälsar Marie Falk, projektledare på Kontek.

    Direktlänk till vårens inspirations-webbinarier

    Kontakt