HR-Dagen i Jönköping: Utforska framtidens HR-system med oss

HR-dagen Jönköping 22 mars

Den 22 mars är det dags för HR-dagen på Elite Stora Hotellet i Jönköping. Kontek är på plats och vi ser fram emot att träffa dig där!

Datum: Fredag, 22 mars
Plats: Elite Stora Hotellet, Jönköping
Tid: 09.00 - 14.30

Varför ska du besöka vår monter?

  1. Nätverka med oss: Ta chansen att träffa vårt team för att byta idéer, diskutera bästa praxis och upptäcka hur våra skräddarsydda lösningar kan stödja ditt företags unika behov.
  2. Innovativa HR-lösningar: Utforska vårt sortiment av flexibla HR-system och plattformar som har utformats för att förenkla, automatisera och förbättra ditt företags personalhantering.
  3. Personlig rådgivning: Vår expertis sträcker sig bortom utställningsgolvet. Vi är här för att svara på dina frågor, erbjuda skräddarsydda lösningar och hjälpa dig att navigera i dagens komplexa HR-landskap.

På plats från Kontek är säljare Maria Kjellman Björkman och HR-konsult Evelina Svensson för att berätta om Konteks system och tjänster. För alla som är intresserade av att förstå och optimera HR-system, missa inte chansen att besöka vår monter. Vi ser fram emot att välkomna dig, dela med oss av vår expertis och tillsammans utforska de senaste trenderna inom HR. Välkommen till en dag fylld med innovation, insikter och inspiration!

HR-Dagen är kostnadsfri för alla besökare och inkluderar inträde till mässan, föreläsningar, förmiddagsfika och lunch. Missa inte möjligheten att tillbringa en givande dag tillsammans med kollegor och leverantörer.

Besök kontek.se för information och anmälan.

Varmt välkommen!

Kontakt