Efter förra årets succé - Kontek Update kommer tillbaka!

Marie Falk, projektledare för Kontek Update

Specialistbolaget Kontek, känt för sitt engagemang i att effektivisera kundernas lön- och HR-processer, lanserade det framgångsrika kundeventet Kontek Update i november 2023. Efter mycket positiv feedback är det nu dags igen för detta digitala seminarium, som erbjuder en omfattande uppdatering om nya lagar, regler och innovativa lösningar inom löne- och HR-arbetet.

Kontek Update fokuserar på de senaste trenderna och insikterna inom lön, HR- och HRM-system, och riktar sig till alla Konteks kunder.

Kompetensutveckling med framtidsspaning

Kontek Update genomförs under två halvdagar, tisdagen den 5 november ägnas åt HR-frågor och HRM-systemet Kontek HRM. Deltagarna kommer att få höra om de senaste trenderna inom HR-området samt tips på hur arbetet kan effektiviseras i Kontek HRM.

Torsdagen den 7 november skiftar fokus till lön och lönesystemet Kontek Lön. Deltagarna får en genomgång av nya lagar och regler, innovativa funktioner i lönesystemet samt användbara tips och tricks för att optimera sin användning av Kontek Lön. Målet är att förenkla de dagliga arbetsuppgifterna för användarna.

Kontek Updates projektledare Marie Falk berättar: "Efter mycket positiv feedback från förra årets seminarium är vi glada över att kunna köra Kontek Update i år igen. Kontek Update är ett roligt och informationsrikt seminarium som ger en god inblick i det senaste inom lön- och HR-området. I en ständigt föränderlig värld är det viktigt att hålla sig uppdaterad, och Kontek Update erbjuder den perfekta plattformen för detta."

Vi ser fram emot att välkomna alla deltagare till ett inspirerande och lärorikt seminarium.

Kontakt