Kontekdagen

Kontekdagen är en livesänd inspirationsdag för dig som vill hålla dig uppdaterad om förändringar och utmaningar inom löneområdet.

I november genomför vi årets livesända löneseminarier:

- välj mellan den 9:e eller 10:e november

Kontekdagen  vänder sig till dig som jobbar med lön och personal, ekonomi, ja egentligen till alla som hanterar löner på hel- eller deltid.

Säkerställ din plats till något av höstens seminarietillfällen. Just nu kan du boka Kontekdagen för 2.490:- (ordinarie pris 2.990:-). 

Observera att erbjudandet gäller t o m 30 maj 2022. 

Välj mellan två datum:

Utbildningslista - Välj mellan två datum:
Datum Område Plats Stad Bokning
2022-11-09 Kontekdagen Digital
Boka utbildning BOKA
2022-11-10 Kontekdagen Digital
Boka utbildning BOKA

Årets höjdpunkt för alla som arbetar med lön och löneadministration!

Kontekdagen är ett digitalt heldagsseminarium med fokus på aktuella frågor inom löneområdet. Vi hoppas kunna bidra med kunskap och matnyttig information som gör din vardag tryggare och stärker dig i din yrkesroll.

Vi brukar hålla i Kontekdagen!

Petra Sköld och Birgitta Sjööns, seminarieledare. Pernilla Persson, projektledare och Marlene Hartvigsson, försäljningschef.

Digitalt, livesänt löneseminarium

För några år sedan ställde vi om Kontekdagen från fysiska träffar till digitala, livesändningar. Utvärderingarna fortsätter visa att de som medverkar uppskattar och föredrar det digitala formatet så vi fortsätter på detta spår även till hösten. I november kommer vi erbjuda två livesända löneseminarier; onsdagen den 9:e november och torsdagen den 10:e november.

Målet med Kontekdagen är att inspirera och ge dig som jobbar med lön, personal och ekonomi kunskap om viktiga förändringar inom löneområdet. Löneseminariet vänder sig till löneadministratörer, administrativa chefer, ja egentligen till alla som hanterar löner på hel- eller deltid.

Kontekdagen hjälper till att utveckla och hålla lönekunskapen uppdaterad. Som löneadministratör har man en specialistfunktion och besitter väldigt mycket kunskap. Dessutom är många ganska ensamma i sin roll på företagen och under den här dagen får du chansen att lyssna och förkovra dig tillsammans med likasinnade.

Vad säger våra kunder om Kontekdagen?

  • Linda Ericsson

  • HR & Payroll Administrator Balco

”Proffsigt upplägg med fin studio, kunniga utbildningsledare och bra innehåll. Nyheter kring lagar och regler generellt samt genomgång på nya och bra funktioner i Kontek Lön uppskattades. Tips och trix, där vanliga frågor från kunder och smarta lösningar beskrevs hoppas jag kommer vara en stående punkt varje år. Bra att få en förberedelse inför årsskiftet i god tid! För mig passar det mycket bra att gå kursen digitalt så det hoppas jag är möjligt även kommande år”.

Kontakta Maria

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar kring Kontekdagen!