Kontekdagen

Kontekdagen är en livesänd inspirationsdag för dig som vill hålla dig uppdaterad om förändringar och utmaningar inom löneområdet.

Årets höjdpunkt för alla som arbetar med lön och löneadministration!

Kontekdagen är ett digitalt heldagsseminarium med fokus på aktuella frågor inom löneområdet. Det vänder sig till dig som jobbar med lön och personal, ekonomi, ja egentligen till alla som hanterar löner på hel- eller deltid - välj mellan 9:e eller 10:e november.

Vi hoppas kunna bidra med kunskap och matnyttig information som gör din vardag tryggare och stärker dig i din yrkesroll!

2 990:-/person, start kl 09.00, avslutning ca 15.30.

Är du en SRF Auktoriserad Lönekonsult?

Du vet väl om att medverkan i Kontekdagen ger dig rätt till 2,5 aktualitetstimmar enligt SRFs regler om fortbildning för dig som är auktoriserad lönekonsult. Kontakta oss om du önskar få ett intyg som styrker din medverkan i Kontekdagen.

Välj mellan två datum:

Utbildningslista - Välj mellan två datum:
Datum Område Plats Stad Bokning
2022-11-09 Kontekdagen Digital
Boka utbildning BOKA
2022-11-10 Kontekdagen Digital
Boka utbildning BOKA

Välkommen till höstens viktigaste heldagsseminarium!

Kontekdagen sänds live från en studio. Du kan enkelt vara med oavsett var du befinner dig. Allt som behövs är en dator och en  internetuppkoppling. Välj mellan deltagande den 9:e eller 10:e november.

Bonus
Precis som förra året spelas den digitala Kontekdagen in. Alla som deltar får tillgång till delar av livesändningen efter eventet.

Programpunkter

 • Nyheter i lagar & regler - uppdateringar om förändringar inom löneområdet
 • Nyheter i lönesystemet Kontek Lön - nya, smarta funktioner i lönesystemet
 • Tips & Trix - vanliga frågor, tips och guidning från vår support

Årets nya informationspass:

 • HR-processer & rutiner
  Saknar du HR-kompetens på ditt företag eller vill du kunna vända dig till någon för råd och stöd med HR-relaterade arbetsmoment? Vi på Kontek har växlat upp inom HR och hjälper dig gärna med HR-processer och rutiner samt att tolka lagar och regler så du kan fokusera på kärnverksamheten. Under detta informationspass kommer vi gå igenom vilka hr-tjänster vi erbjuder och även ge dig en kort inblick i hr-systemet Kontek HRM Employee.

 • Automatisering och digitalisering
  Vi kommer guida och tipsa dig om hur du kan få en effektivare löneprocess med ett automatiserat, digitalt flöde. Det blir genomgång om vad som redan kan göras automatiskt i lönesystemet, vilka API:er som finns att tillgå - vad är förresten ett API och vad ska man ha dem till?, hur du kan skicka filer på ett smart, digitalt sätt mm. Under detta informationspass kommer vi även belysa vikten av goda integrationsmöjligheter och hur det kan förenkla ditt dagliga lönearbete.

Vi håller i Kontekdagen!

Claes Andersson, produkt och affärsområdeschef, Pernilla Persson, projektledare, Petra Sköld och Birgitta Sjööns, seminarieledare och Marlene Stenqvist, HR-konsult.

Vad säger våra kunder om Kontekdagen?

 • Linda Ericsson

 • HR & Payroll Administrator Balco

”Proffsigt upplägg med fin studio, kunniga utbildningsledare och bra innehåll. Nyheter kring lagar och regler generellt samt genomgång på nya och bra funktioner i Kontek Lön uppskattades. Tips och trix, där vanliga frågor från kunder och smarta lösningar beskrevs hoppas jag kommer vara en stående punkt varje år. Bra att få en förberedelse inför årsskiftet i god tid! För mig passar det mycket bra att gå kursen digitalt så det hoppas jag är möjligt även kommande år”.

Digitalt, livesänt löneseminarium

För några år sedan ställde vi om Kontekdagen från fysiska träffar till digitala, livesändningar. Utvärderingarna fortsätter visa att de som medverkar uppskattar och föredrar det digitala formatet så vi fortsätter på detta spår även till hösten. I november kommer vi erbjuda två livesända löneseminarier; onsdagen den 9:e november och torsdagen den 10:e november.

Målet med Kontekdagen är att inspirera och ge dig som jobbar med lön, personal och ekonomi kunskap om viktiga förändringar inom löneområdet. Löneseminariet vänder sig till löneadministratörer, administrativa chefer, ja egentligen till alla som hanterar löner på hel- eller deltid.

Kontekdagen hjälper till att utveckla och hålla lönekunskapen uppdaterad. Som löneadministratör har man en specialistfunktion och besitter väldigt mycket kunskap. Dessutom är många ganska ensamma i sin roll på företagen och under den här dagen får du chansen att lyssna och förkovra dig tillsammans med likasinnade.

Kontakta Maria

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar kring Kontekdagen!