Löneseminariet Kontekdagen

Kontekdagen är en inspirationsdag och numera ett livesänt löneseminarium för dig som vill hålla dig uppdaterad om förändringar och utmaningar inom löneområdet. Nu pågår förberedelserna inför höstens två digitala, livesända tillfällen för fullt.

Program 

  • Nyheter i lagar & regler
  • Nyheter i lönesystemet Kontek Lön
  • Semester
  • Rapporthantering
  • Tips & Trix
  • Utvecklas med oss - tips och guidning för en smart och effektiv lönehantering

Digitalt, livesänt löneseminarium

Hösten 2020 ställde vi om från fysiska träffar till digitala, livesändningar av Kontekdagen. Utvärderingarna visar att de som medverkade uppskattade det digitala formatet så vi fortsätter på detta spår även till hösten. I november kommer vi erbjuda två livesända löneseminarier; onsdagen den 10:e november och torsdagen den 11:e november.

Målet med Kontekdagen är att inspirera och ge dig som jobbar med lön, personal och ekonomi kunskap om viktiga förändringar inom löneområdet. Löneseminariet vänder sig till löneadministratörer, administrativa chefer, ja egentligen till alla som hanterar löner på hel- eller deltid.

Kontekdagen hjälper till att utveckla och hålla lönekunskapen uppdaterad. Som löneadministratör har man en specialistfunktion och besitter väldigt mycket kunskap. Dessutom är många ganska ensamma i sin roll på företagen och under den här dagen får du chansen att lyssna och förkovra dig tillsammans med likasinnade.

Välj mellan de två datumen som Kontekdagen genomförs i november:

Utbildningslista - Välj mellan de två datumen som Kontekdagen genomförs i november:
Datum Område Plats Stad Bokning
2021-11-10 Kontekdagen Webinar Digital
Boka utbildning BOKA
2021-11-11 Kontekdagen Webinar Digital
Boka utbildning BOKA

Vad säger våra kunder om Kontekdagen?

  • Linda Ericsson

  • HR & Payroll Administrator Balco

”Proffsigt upplägg med fin studio, kunniga utbildningsledare och bra innehåll. Nyheter kring lagar och regler generellt samt genomgång på nya och bra funktioner i Kontek Lön uppskattades. Tips och trix, där vanliga frågor från kunder och smarta lösningar beskrevs hoppas jag kommer vara en stående punkt varje år. Bra att få en förberedelse inför årsskiftet i god tid! För mig passar det mycket bra att gå kursen digitalt så det hoppas jag är möjligt även kommande år”.

Kontakta Maria

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar kring Kontekdagen!