Kontekdagen

Kontekdagen är en inspirationsdag och numera ett livesänt löneseminarium för dig som vill hålla dig uppdaterad om förändringar och utmaningar inom löneområdet. Årets sändningar ägde rum den 10:e och 11:e november. Vi tackar för visat intresse och återkommer med planerna för Kontekdagen 2022 så snart utvärderingarna är sammanställda.

Årets höjdpunkt för alla som arbetar med lön och löneadministration!

Kontekdagen 2021 är ett digitalt heldagsseminarium med fokus på aktuella frågor inom löneområdet. Vi hoppas ha bidragit med kunskap och matnyttig information som gör din vardag tryggare och stärker dig i din yrkesroll.

Vi höll i Kontekdagen!

Petra Sköld och Birgitta Sjööns, seminarieledare. Pernilla Persson, projektledare och Marlene Hartvigsson, försäljningschef.

Program 

  • Nyheter i lagar & regler - uppdateringar om förändringar inom löneområdet
  • Nyheter i lönesystemet Kontek Lön - nya, smarta funktioner i lönesystemet
  • Semester - löneområdets stående utmaning
  • Rapporthantering - så får du mer av lönesystemet
  • Tips & Trix - vanliga frågor till vår support
  • Utvecklas med oss på Kontek - tips och guidning för en smart och effektiv lönehantering

2 490:-/person, start kl 09.00, avslutning 15.30.

Är du en SRF Auktoriserad Lönekonsult?

Du vet väl om att medverkan i Kontekdagen ger dig rätt till två aktualitetstimmar enligt SRFs regler om fortbildning för dig som är auktoriserad lönekonsult. Kontakta oss om du önskar få ett intyg som styrker din medverkan i Kontekdagen.

Årets nyhet!

Möt Konteks försäljningschef Marlene Hartvigsson som berättar om det nya informationspasset hon kommer genomföra under årets båda tillfällen av löneseminariet Kontekdagen.

Digitalt, livesänt löneseminarium

Hösten 2020 ställde vi om från fysiska träffar till digitala, livesändningar av Kontekdagen. Utvärderingarna visar att de som medverkade uppskattade det digitala formatet så vi fortsätter på detta spår även till hösten. I november kommer vi erbjuda två livesända löneseminarier; onsdagen den 10:e november och torsdagen den 11:e november.

Målet med Kontekdagen är att inspirera och ge dig som jobbar med lön, personal och ekonomi kunskap om viktiga förändringar inom löneområdet. Löneseminariet vänder sig till löneadministratörer, administrativa chefer, ja egentligen till alla som hanterar löner på hel- eller deltid.

Kontekdagen hjälper till att utveckla och hålla lönekunskapen uppdaterad. Som löneadministratör har man en specialistfunktion och besitter väldigt mycket kunskap. Dessutom är många ganska ensamma i sin roll på företagen och under den här dagen får du chansen att lyssna och förkovra dig tillsammans med likasinnade.

Vad säger våra kunder om Kontekdagen?

  • Linda Ericsson

  • HR & Payroll Administrator Balco

”Proffsigt upplägg med fin studio, kunniga utbildningsledare och bra innehåll. Nyheter kring lagar och regler generellt samt genomgång på nya och bra funktioner i Kontek Lön uppskattades. Tips och trix, där vanliga frågor från kunder och smarta lösningar beskrevs hoppas jag kommer vara en stående punkt varje år. Bra att få en förberedelse inför årsskiftet i god tid! För mig passar det mycket bra att gå kursen digitalt så det hoppas jag är möjligt även kommande år”.

Kontakta Maria

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar kring Kontekdagen!