HR-trender 2024

Stig in i framtiden med Konteks HR-konsulter, Evelina och Karl, där de öppnar dörren till HR-landskapet för 2024! Undrar du över vad som kommer att forma HR-landskapet detta år? Nu är din chans att inte bara veta – men också att förbereda dig.

Se webbinariet i efterhand

🚀 Lönetransparansdirektivet: Ett skifte i hur vi betraktar lön och värdering av arbete. Vad behöver du som arbetsgivare tänka på och hur påverkar det ditt företag?

🤖 AI i HR: Ta ett steg in i den digitala revolutionen där artificiell intelligens inte bara automatiserar processer utan också omdefinierar hur vi rekryterar, utvärderar och utvecklar våra team. Hur kan AI vara din nästa HR-partner?

💡 HR-tech: Upptäck de senaste verktygen och teknikerna som kommer att förändra spelplanen för HR. Från molnlösningar till avancerad analys – förbered dig på att bli bländad av möjligheterna!

🎯 För vem: HR-ansvariga/chefer inklusive den som har ett intresse för trendspaning och vill hålla sig uppdaterad.

🕒 Tid: Ca 20-30 min

📅 Markera i din kalender, sätt en påminnelse och se till att du är med när vi kastar ljus över 2024:s mest hajpade HR-trender. Missa inte chansen att vara steget före – anmäl dig nu och bli en del av framtidens HR!