Personal & Chef-mässan: Kontek kommer vara på plats med expertis inom HR och digitaliserad lönehantering

Den 27-28 september är det äntligen dags för Nordens största mötesplats för HR-proffs, chefer och ledare - Personal & Chef-mässan på Kistamässan i Stockholm.

Den 27-28 september är det äntligen dags för Nordens största mötesplats för HR-proffs, chefer och ledare - Personal & Chef-mässan på Kistamässan i Stockholm. Kontek är stolta över att vara en del av detta spännande evenemang, där vi kommer att dela med oss av vår expertis inom HR och digitaliserad lönehantering.

Med två intensiva dagar fyllda av insiktsfulla föreläsningar, över 90 utställare och möjligheter till värdefullt nätverkande, är Personal & Chef-mässan ett evenemang du inte vill missa.

I Konteks monter kommer du att möta våra duktiga säljare, Jannica Lennartsson och Marika Larsson, som är experter på att effektivisera ditt företags lön- och HR-hantering. De står redo att svara på dina frågor och ge dig insikt i hur du kan förbättra och förenkla dessa viktiga processer.

Vi är även stolta över att presentera Louise Björelind, CTO, och Michael Olsson, Kommersiell chef, som kommer att hålla en intressant presentation med titeln: "Har du rätt HR-system?"

Kom och besök oss på Personal & Chef-mässan den 27-28 september på Kistamässan och få värdefull vägledning för att förbättra dina HR-processer och rutiner. Vi ser fram emot att träffa dig där!

Kontakt