Webbaserat lönesystem som förenklar lönehanteringen

Med det webbaserade lönesystemet Kontek Lön kommer ditt företags lönehantering säkerställas på lång sikt. Lönesystemet är utvecklat för att möta framtidens krav - på allt från funktionalitet och gränssnitt till användarvänlighet.

Många fördelar med lönesystemet!

  • molnbaserat, framtidssäkrat system
  • API:er ger goda integrationsmöjligheter mot andra system
  • gott stöd för rapportering till myndigheter
  • flexibelt och anpassningsbart
  • avtalsoberoende
  • väl utbyggd rapportgenerator
  • användarvänligt
  • personlig support

Fler anledningar till varför du ska välja Kontek Lön:

Goda integrationsmöjligheter mot andra system

Systemet stödjer integrationer enligt branchstandard vilket möjliggör att du kan integrera det med ditt företags affärs-, ekonomi- eller HR-system. Med APIer och Kontek Integrator möjliggörs koppling mellan lönesystemet och andra system vilket automatiserar och säkerställer informationsflödet mellan systemen. Dessutom stödjer systemet effektiv rapportering till olika myndigheter.

Framtidssäkert molnbaserat lönesystem

Systemet är helt och hållet webbaserat, för att kunna möta framtidens tekniska och funktionella krav. Möjliggör en smidig och säker molnlösning - du kan jobba med lönehantering var du vill, det enda som behövs är en vanlig webbläsare. Systemet fungerar lika bra i Mac som PC.

Branschoberoende

Systemet stödjer de flesta branscher och är anpassat efter olika avtalsområden inom privat och offentlig sektor. Du kan enkelt ändra eller skapa nya lönearter utifrån ditt företags specifika behov, lägga till bevakningar på datum och värdegränser vilket underlättar personaladministrationen. 

Personlig support

Konteks supportavdelning består av ett tjugotal löneexperter som hjälper dig med frågor kopplat till våra system. Du kan enkelt lägga ärende till oss via Mina sidor och är alltid varmt välkommen att ringa oss för hjälp och stöd. Vår supportavdelning är öppen måndag till fredag.

Smart nyttjande av lönesystemet 

Många av våra kunder uppskattar systemets användarvänlighet som till stor del gör det självförklarande. Vid behov finns dessutom pedagogiska hjälptexter inne i systemet och du får dessutom tillgång till ett filmbibliotek av e-guider som visar hur du nyttjar systemet på bästa möjliga sätt. Med hjälp av guiderna söker du dig enkelt fram till en film som visar ett specifikt arbetsmoment. Läs mer om e-guidesabonnemanget som ingår i Kontek Lön

 Skräddarsy dina egna rapporter

I systemets rapportgenerator finns både standardrapporter men också goda möjligheter att skapa egna skräddarsydda rapporter - flexibelt, smidigt och helt anpassade utifrån ditt företags behov.

BusinessWith

BusinessWith är en jämförelsesite där du snabbt och smidigt kan ta reda på vilket lönesystem som passar dig och ditt företag bäst. Företaget har kartlagt de flesta lönesystemen på den svenska marknaden och med hjälp av filterfunktioner kan du enkelt få fram en lista över de leverantörer som bäst uppfyller dina behov och din kravställning.

Kontek har nyligen fått utmärkelsen "Bäst betyg inom Lönesystem" hos BusinessWith.

 

Lämna ett meddelande om du vill veta mer om hur du kan effektivisera dina lön- & HR-processer!

Kontakta Jannica

Med Konteks webbaserade lönesystem får du en skräddarsydd lösning utifrån ditt företags behov. Kontakta mig eller någon av mina kollegor så berättar vi mer.