Kontek Guides - digital plattform för personal- och chefshandboken

Med den digitala portalen Kontek Guides hanterar och samlar du viktiga rutiner och processer för dina medarbetare och chefer på ett ställe.

Med den nya portalen Kontek Guides samlar du viktiga rutiner och processer på ett ställe, vilket gör det enkelt för medarbetare och chefer att snabbt hitta svar på sina frågor i en användarvänlig och sökbar portal.

Fördelar med Kontek Guides

  • Säkerställer enhetlig information för hela verksamheten
  • Färdigskrivna texter baserade på svenska lagar och regler
  • Sökbar portal för enkel åtkomst till svar
  • Möjliggör åtkomst till både chefs- och personalhandbok

Varför digital personalhandbok?

Att ha en digital personalhandbok ger många fördelar för ditt företag. Den är lättillgänglig för alla medarbetare, alltid uppdaterad och enkel att anpassa vid policyändringar. Med en digital version kan du säkerställa att viktiga riktlinjer och information är lätt att hitta, vilket underlättar både onboarding och löpande kommunikation. Dessutom stärker det transparensen och sparar tid, eftersom det minskar behovet av papperskopior och manuella uppdateringar.

Digital chefshandbok underlättar personaladministrationen

En digital chefshandbok ger dig som chef snabb och enkel tillgång till viktig information, riktlinjer och rutiner. Den säkerställer att alla chefer har uppdaterade verktyg för att hantera personalfrågor, lagkrav och företagspolicys. Med en digital version kan förändringar implementeras smidigt, och du som chef kan enkelt navigera genom olika scenarier, vilket sparar tid och minskar risken för felaktig hantering. Dessutom bidrar det till en mer enhetlig ledarstil och bättre beslutsstöd i hela organisationen.

Kontakt