Löneföretaget Kontek växer rekordsnabbt i Värnamo, också.

Konteks kontor i Värnamo ligger mitt i centrum på Storgatsbacken.

Samtidigt som Kontek påbörjar en omfattande nybyggnation vid huvudkontoret i Ljungby utökar man även sin verksamhet i Värnamo. 

Efter etableringen av kontoret på Storgatsbacken i Värnamo förra året har företaget snabbt blivit trångbodda och tar nu över ytterligare ett plan i huset.

– En fortsatt expansion i Värnamo ger oss goda förutsättningar att fortsätta växa där också, säger företagets vd Maria Ericsson.

Allt som rör svenska löner

Specialistbolaget Kontek erbjuder företag hjälp med allt som har med lön och lönehantering att göra. Bolaget flyttade från Stockholm till småländska Ljungby på 70-talet.

– Vi har jobbat långsiktigt och målmedvetet med att inkludera smart teknik och god flexibilitet i de lönelösningar som vi erbjuder våra kunder vilket har resulterat i en ökad efterfrågan. I takt med detta har personalstyrkan utvecklats i rekordfart, fortsätter Maria.

I dagsläget jobbar ett tjugotal medarbetare på lokalkontoret i Värnamo som bara har ett drygt år på nacken.

– Vi var trångbodda redan vid årsskiftet 2018/2019 och nyligen har vi flyttat in i ytterligare ett våningsplan i huset på Storgatsbacken. Med ett tiotal nya kontor har vi möjlighet att fortsätta växa och förstärka organisationen ytterligare, vilket känns fantastiskt bra. Dels för att det möjliggör fler rekryteringar och dels för att vi kommer närmare våra kunder i regionen, avslutar Maria Ericsson. 

Kontakt