Trygghet med Konteks backuptjänster

Löneprocessen är en viktig stödfunktion som måste fungera. Att få sin lön i tid är en självklarhet. Men det sker inte av sig självt. I dessa tider av osäkerhet är det extra viktigt att veta att man har en stabil och trygg samarbetspartner.

En backuptjänst hos Kontek innebär att vi garanterar en snabb och effektiv hjälp med lönearbetet om behov uppstår. En backuptjänst är bra att ha vid både planerad och oplanerad frånvaro.

Konteks Vd Maria Ericsson berättar:

─ Allt fler inser sårbarheten och utmaningarna kring lönehanteringen. Trots eventuella kriser, sjukdom eller snabbt förändrande marknad ska alla anställda få ut sina löner varje månad. Vi bistår våra kunder med helt webbaserade lösningar för löneadministrationen som möjliggör snabb och effektiv hjälp vid snabba förändringar. Hon fortsätter:

─ Hos oss kan man välja önskad tjänstenivå för lönearbetet; från ett molntjänstavtal där du själv utför löneadministrationen (SaaS lösning) till en komplett outsourcinglösning för hela löneprocessen. Dessutom kan du få hjälp med enstaka arbetsmoment eller löpande uppgifter som tar mycket tid och energi från ditt dagliga arbete. Målet är en säker, effektiv löneprocess som stödjer företagets kärnverksamhet.

Läs gärna mer om Konteks backuptjänster

Kontakt