Kontek nominerat till Årets SaaS-företag 2021

SaaS Summit är ett event och en mötesplats inom SaaS* där Kontek i år har blivit nominerat. Vinnaren av tävlingen kommer att tillkännages under SaaS Summit som genomförs den 13 oktober på Cirkus i Stockholm.


Motiveringen lyder:

Kontek är specialistbolaget som fortsätter inkludera smart teknik i lönearbetet och erbjuder SaaS-lösningar för samtliga av sina webbaserade molntjänstlösningar. I en traditionsbunden bransch som styrs av löpande lagändringar och regler har Kontek valt och lyckats utveckla, positionera och etablera sig som ett framtidsbolag med nydanande teknik för lönebranschen. Företaget är en nykomling inom SaaS trots mer än 80-års erfarenhet från lönebranschen.

Utifrån sin gedigna kunskapsbank tillsammans med omfattande, löpande investeringar och god uthållighet har Kontek lyckats omvälva både sig själv som bolag och en hel bransch därtill. Som uppstickare inom SaaS-lösningar har företaget haft en fin och god tillväxt och utveckling under senare år och har gått från att ha varit ett traditionellt löneföretag till att nu ligga i teknisk framkant vad gäller löneadministrativa tjänster. Kontek lägger stor vikt vid kundsäkerhet och GDPR och genom att erbjuda SaaS-lösningar slipper företagets kunder tänka på underhåll, service och säkerhet.

*SaaS: Betyder System As A Service och innebär att man köper en licens till en mjukvara och nyttjar densamma i sin leverantörs driftsmiljö. Kontek erbjuder SaaS-lösningar för samtliga sina webbaserade molntjänstlösningar

Kontakt