Kontek fortsätter växa och satsar vidare i Ljungby!

Näringslivsorganisationen Ljungby Business Arena har i år delat ut priset
I år fick specialistbolaget Kontek med sina 175 medarbetare motta Ljungby Business Arenas prestigefyllda pris "Årets initiativ" för sin goda tillväxt och framtida satsning i Ljungby.

Kontek är ett specialistbolag inom lön och HR som funnits med sitt huvudkontor i Ljungby sedan sjuttiotalet. Företaget är det största tjänstebolaget i kommunen och rekryterar mycket lokalt. För att främja det framtida kompetensbehovet samarbetar man bl a med YH-utbildningar. Detta tillsammans med en stabil tillväxttakt på 15% under de senaste fem åren och det faktum att företaget ligger i teknisk framkant inom sin bransch ledde i år fram till vinsten av det ärofyllda priset "Årets initiativ" som årligen delas ut av näringslivsorganisationen Ljungby Business Arena.

Maria Ericsson, vd på Kontek berättar:
- Vi är såklart väldigt stolta och glada över detta fina pris som alla medarbetarna på Kontek ska känna sig delaktiga i. Vi är idag ett stort, härligt gäng som alla hjälps åt att sätta både Kontek och Ljungby på kartan. Kontek har funnits och verkat i Ljungby under många år och vi ser positivt på det näringslivsklimat som finns här i regionen. Våra planer och tankegångar för framtiden är utmanande och ljusa!

Kontakt