HR-Dagen i Göteborg: Utforska framtidens HR-system med oss

HR-dagen Göteborg 2 februari

Den 2 februari är det dags för HR-dagen på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg. Kontek är på plats och vi ser fram emot att träffa dig där!

Datum: Fredag, 2 februari

Plats: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Tid: 09.00 - 15.00

Varför ska du besöka vår monter?

  1. Nätverka med oss: Ta chansen att träffa vårt team för att byta idéer, diskutera bästa praxis och upptäcka hur våra skräddarsydda lösningar kan stödja ditt företags unika behov.
  2. Innovativa HR-lösningar: Utforska vårt sortiment av flexibla HR-system och plattformar som har utformats för att förenkla, automatisera och förbättra ditt företags personalhantering.
  3. Personlig rådgivning: Vår expertis sträcker sig bortom utställningsgolvet. Vi är här för att svara på dina frågor, erbjuda skräddarsydda lösningar och hjälpa dig att navigera i dagens komplexa HR-landskap.

På plats från Kontek är säljare Annette Olsson och Hanna Frid för att berätta om Konteks system och tjänster. För alla som är intresserade av att förstå och optimera HR-system, missa inte chansen att besöka vår monter. Vi ser fram emot att välkomna dig, dela med oss av vår expertis och tillsammans utforska de senaste trenderna inom HR. Välkommen till en dag fylld med innovation, insikter och inspiration!

HR-Dagen är kostnadsfri för alla besökare och inkluderar inträde till mässan, föreläsningar, förmiddagsfika och lunch. Missa inte möjligheten att tillbringa en givande dag tillsammans med kollegor och leverantörer.

Besök kontek.se för information och anmälan.

Varmt välkommen!

Kontakt