Kontek Update

Kontek Update är en motivations- och kunskapsdag för alla som jobbar med ekonomi, lön och personal.Seminariedagarna genomfördes under november 2017 och vi vill rikta ett varmt och TACK till alla våra kunder som förgyllde dagen med sin närvaro!

Motivations- och kunskapsdagen för alla som jobbar med ekonomi, lön och personal!

.....................................................................

Kontek Update blev en dag fylld av inspiration och information. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om kommande seminariedagar! Tel: 0372-890 00.

mvh, Elisabeth, Maria och Lina, innesäljare på Kontek

Nu har vi precis avslutat Kontek Update som har genomförts på fem orter runt om i landet. Vi tackar alla fantastiska deltagare för att ni kom och ber att få återkomma med fler reflektioner och information om dagen lite längre fram. 

 

datum och orter 2017:

7/11        Malmö
8/11        Jönköping
9/11        Stockholm
15/11       Göteborg
16/11       Växjö 

 

Auktoriserad lönekonsult Srf konsulterna

  • Detta är ett aktualitetsgrundande seminarium!
  • Är du auktoriserad lönekonsult och vill tillgodoräkna dig timmar för att upprätthålla din auktorisation hos Srf konsulterna?
  • För att behålla din auktorisation som lönekonsult krävs löpande fortbildning.
  • Detta seminarium är validerat av Srf konsulternas utbildningsgrupp och ger dig möjlighet att tillgodoräkna 1,5 timmar som fortbildning.
  • Har du eller kommer du besöka Kontek Update 2017 är du välkommen att maila mig för ett intyg; martin.rosander@kontek.se

Kontakta mig gärna!

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar kring Kontek Update!
mvh, Lina