Kontek Update

Kontek Update är en motivations- och kunskapsdag för dig som jobbar med ekonomi, lön och personal.

Välkommen till höstens härligaste seminariedag!

.....................................................................

Kontek Update blir en dag fylld av inspiration och information. Läs mer om seminariedagen nedan. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill anmäla dig! Tel: 0372-890 00.

mvh, Elisabeth, Maria och Lina
innesäljare på Kontek

Nu har vi precis avslutat Kontek Update som har genomförts på fem orter runt om i landet. Vi tackar alla fantastiska deltagare för att ni kom och ber att få återkomma med fler reflektioner och information om dagen lite längre fram. 

 

Aktuella datum och orter:

7/11        Malmö
8/11        Jönköping
9/11        Stockholm
15/11       Göteborg
16/11       Växjö 

 

Kontek Update blir en dag fylld av inspiration och information, siffror och människor, detaljer och stora tankar. Du kommer få en uppdatering inom aktuella lönefrågor, information om aktuella regelverk och samtidigt en stor portion inspiration. Därför har vi adderat en föreläsning med komikern och författaren Jan Bylund som kommer att inspirera genom att prata om hur man blir en lycklig pessimist.

Dagen kommer också innehålla seminarier och paneldebatt med en kunskapspanel från Kontek som kommer bestå av Birgitta Sjööns (utbildare och konsult), Claes Andersson (försäljningschef), Martin Malmberg (produktchef) och Petra Sköld (utbildare och konsult).

Dagen kommer delas in i tre block:
  • Nyhetsupdate
  • Inspirations- och motivationsföreläsning med Jan Bylund
  • Seminarier och paneldebatt med Konteks kunskapspanel utifrån områdena: Digitalisering, Effektivare lönearbete och Kundernas topplista.

Kostnad: 3.490:- inkl lunch och eftermiddagsfika. Registrering från kl 09.30. 

De företag (med anställda) som medverkade i Kontekdagen 2016 får en rabatt om 500:-/person.

Auktoriserad lönekonsult Srf konsulterna

  • Detta är ett aktualitetsgrundande seminarium!
  • Är du auktoriserad lönekonsult och vill tillgodoräkna dig timmar för att upprätthålla din auktorisation hos Srf konsulterna?
  • För att behålla din auktorisation som lönekonsult krävs löpande fortbildning.
  • Detta seminarium är validerat av Srf konsulternas utbildningsgrupp och ger dig möjlighet att tillgodoräkna 1,5 timmar som fortbildning.
  • Har du eller kommer du besöka Kontek Update 2017 är du välkommen att maila mig för ett intyg; martin.rosander@kontek.se

Kontakta mig gärna!

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar kring Kontek Update!
mvh, Lina