Kontekdagen

Kontekdagen är en inspirationsdag och numera ett livesänt löneseminarium för dig som vill hålla dig uppdaterad om förändringar och utmaningar inom löneområdet.

2490 kr

exkl. moms

Digitalt, livesänt löneseminarium

Hösten 2020 ställde vi om från fysiska träffar till digitala, livesändningar av Kontekdagen. Utvärderingarna visar att de som medverkade uppskattade det digitala formatet så vi fortsätter på detta spår även till hösten. I november kommer vi erbjuda två livesända löneseminarier; onsdagen den 10:e november och torsdagen den 11:e november.

Målet med Kontekdagen är att inspirera och ge dig som jobbar med lön, personal och ekonomi kunskap om viktiga förändringar inom löneområdet. Löneseminariet vänder sig till löneadministratörer, administrativa chefer, ja egentligen till alla som hanterar löner på hel- eller deltid.

Kontekdagen hjälper till att utveckla och hålla lönekunskapen uppdaterad. Som löneadministratör har man en specialistfunktion och besitter väldigt mycket kunskap. Dessutom är många ganska ensamma i sin roll på företagen och under den här dagen får du chansen att lyssna och förkovra dig tillsammans med likasinnade.

Kontakta Maria

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar kring Kontekdagen!